2008. június 24., kedd

Tejszínes-gombás fusilli

Hozzávalók:

500 g gomba
2 dl tejszín
Só, bors
Vargányás fűszersó
Akkor készítettem ezt az ételt, amikor a lovastábor látogatástól és egyéb itt nem említendő dolgoktól meglehetősen fáradt voltam. Egyszerű, finom és nem elhanyagolható az a tény sem, hogy nem akadok ki, ha több napon keresztül eszem.Szóval a gombát megmostam, a szokásosnál kisebb szeletekre vágtam, majd sóval, borssal és az új fűszersó szerzeményemmel fűszereztem. Megpirítottam, majd amikor már majdnem puha volt hozzáöntöttem a tejszínt és még fűszereztem. A főtt tésztát belepakoltam, kicsit összefőztem és már lehetett is enni. Szuper volt. Annyira, hogy majdnem el is felejtettem mennyire kifáradtam a közel 6 órás autóúttól.

Nincsenek megjegyzések: