Hozzávalók:
Tortaalap (lehet venni, sütni...azért a sütött finomabb)
Vaníliás/tejszínízű puding
Őszibarack konzerv
Tortazselé
Ahogy így elnézem ezeket az alapanyagokat nem is értem miért nem készítek gyakrabban, hiszen nagyon egyszerű, és finom süti. Nem tudom, hogy férfiasétel-e, de azt mindenképpen jó jelként fogtam fel, hogy Ádám második szeletével gyakorlatilag kivégzett egy negyed tortát:)
A tortalapot megkenem a pudinggal, hagyom kihülni, majd szépen körbe díszítem a felszeletelt őszibarackkal (én más gyümölcsökkel is szoktam variálni), majd a tortazselét ráöntöm és megvárom míg megdermed.
Utána hűtöm egy ideig.
Képem erről csak furcsa van, mert basszus elfelejtettem időben lefotózni...ez részben a fáradtságnak, részben a társaságnak, részben a bornak köszönhető....nem baj majd csinálok nemsokára újra és akkor pótlom a jó fotót, addig is itt a szar...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Gondolom az a tény, hogy rámszóltak, hogy mekkora szeletet vágtam magamnak második körben, magáért beszél...
:) csak a János szólt Rád, én csak kacagtam...mint teszem most is:)
Jaja, nagyon fini volt ám!! Csak megnyugtatásként kedves Kermit, a maradékot én termeltem be :). Üdv R
Megjegyzés küldése